Kosmopolitisk Forums bestyrelse

Rolf Jackson

Rolf Jackson

Bestyrelsesformand og webadministrator

Rolf Jackson er pioner indenfor forskning og uddannelse i relation til åndelige samfundsspørgsmål. Han har en baggrund som civilingeniør indenfor IT, operationsanalyse og teoretisk fysik. Han arbejder i dag som forfatter og underviser i ledelse og personlig udvikling.

Bodil Sørensen

Bodil Sørensen

Sekretær

Bodil Sørensen er uddannet socialrådgiver og astrolog og bor i bofællesskabet Hesbjerg på Fyn. Bodil arbejder i Kerteminde Kommune som forløbskoordinator. Hun ønsker at være med til at skabe et samfund, hvor det ikke er frygt, som er det bagvedliggende motiv for den politiske dagsorden. Hun går ind for frihed i fællesskaber og en decentralicering af magten i samfundet, hvilket vil give borgere en mulighed for en større indflydelse på lokalsamfundet.

Marcus Risgaard Myhr

Marcus Risgaard Myhr

Kasserer

Marcus Risgaard Myhr er Cand. Mag. i religionshistorie og ID-psykoterapeut. Han underviser pt. asbergere i filosofi og psykologi og har egen praksis som psykoterapeut. Er desuden uddannet esoterisk astrolog og healer.
Marcus har et holistisk livssyn, men ønsker en pragmatisk tilgang til de reelle politiske problemer vi som samfund står overfor. Han er især optaget af at bidrage til samfundshealing i et splittet dansk samfund ved at arbejde for et sundhedssystem, hvor psykiske ressourcer kan frigives istedet for at bindes i angst, depression og stress.

Tea Jarlkov

Tea Jarlkov

Webredaktør

Tea Jarlkov er uddannet hjertehealer og pædagog og har en baggrund indenfor det spirituelle og esoteriske miljø. Hun har fire børn og bor sammen med Rolf Jackson. Sammen arbejder de på at finde en vej til at heale og forløse det kollektive mørke, som menneskeheden har kæmpet med i liv efter liv. Tea ønsker at bidrage til, at den åndelige dimension af tilværelsen kan få en naturlig og central plads i vores samfund.

Johanne Gyldenfred

Johanne Gyldenfred

Bestyrelsesmedlem